Štampani beton - logo

MV ŠTAMPANI BETON
Novi Sad: 064/577-96-59
Beograd: 060/577 96 50

Karakteristike

Dekorativni štampani beton nam omogućuje da se ispoštuju standardi vezani za očuvanje životne sredine sa jedne strane, i stalnu ljudsku strast ka lepom, ali prirodnom sa druge strane.

Dekorativni štampani beton se izrađuje od armiranog betona koji se dodatno ojačava polipropilenskim vlaknima i učvršćivačima u boji, a zbog kvaliteta strukturnih komponenti štampani dekorativni beton se ponaša kao jedna celina, pa tako ne može doći do stvaranja pukotina između fugni zbog prevelikog tereta.  Korenje ne može da izraste na površinu i  nisu moguća bilo kakva izdignuća ni ulegnuća jer podnosi teret i preko 40 tona. Prema merenjima stručnjaka, štampani dekorativni beton  ima stepen tvrdoće 4 po Mah skali i dugotrajniji je u odnosu na druge vrste podloga. Garantuje se sigurnost i do nagiba od 17% , a zbog svoje čvrstine i niskog koeficijenta trenja omogćuje da ostane neklizav tokom vremena.

Štampani zid je vertikalna betonska obloga za zidove, koja je trajna, fleskibilna i otpornija od običnog kamena. Štampani zid se odlično vezuje za sve površine i odlično štiti i unutrašnje i spoljašnje zidove.  Štampani zid je dugotrajan, otporan na sve vremenske prilike, UV zračenja, prašinu i vodu. Zahvaljujući velikom izboru tekstura i boja, štampani zidovi  mogu se uklopiti u sve arhitektonske celine.

Posedujemo veliko iskustvo i u slededećim povezanim oblastima građevinarstva:  štampani zidovi, kamen za oblaganje, prirodni kamen, betonske ploče, deko kamen, deko beton, ukrasni kamen, uređenje dvorišta, betonske ploče za dvorište i kamen za fasade.

MV Štampani beton

Rade Končara 14, 21131 Petrovaradin, Vojvodina, RS
Vlasnik: Mića Vlaisavljević

Telefoni

Novi Sad
064/577 96 59
Beograd
060/577 96 50