Štampani beton - logo

MV ŠTAMPANI BETON
Novi Sad: 064/577-96-59
Beograd: 060/577 96 50

O NAMA

MV ŠTAMPANI BETON
MV Štampani beton je firma koja se bavi izradom dekorativnog štampanog betona, štampanih zidova, kamena za oblaganje, prirodnog kamena, betonskih ploča, deko kamena, deko betona, ukrasnog kamena, uređenjem dvorišta, betonskih ploča za dvorište i kamena za fasade.

Izrada dekorativnog štampanog betona je naša osnovna delatnost. Iza nas je višegodišnje iskustvo u izradi dekorativnog štampanog betona. Dokaz kvaliteta naših usluga je veliki broj klijenata, čija dvorišta, trgove, bašte i parkove krasi dekorativno štampani beton koji smo mi izradili. Naš cilj je što više zadovoljnih klijenata, a naša preporuka je besprekoran kvalitet i usluga koju pružamo.

U delatnost naše firme takođe spadaju: štampani zidovi, kamen za oblaganje, prirodni kamen, betonske ploče, deko kamen, deko beton, ukrasni kamen, uređenje dvorišta, betonske ploče za dvorište i kamen za fasade.

Rado ćemo posetiti Vaš prostor i u dogovoru sa Vama, a na osnovu Vaših želja predložiti idejno rešenje. Po usvajanju projekta pristupamo realizaciji gradjevinskih radova.

MV Štampani beton

Rade Končara 14, 21131 Petrovaradin, Vojvodina, RS
Vlasnik: Mića Vlaisavljević

Telefoni

Novi Sad
064/577 96 59
Beograd
060/577 96 50